Creem microclimes eficients on es pugui viure, treballar i produir de forma saludable i amb el mínim impacte mediambiental possible.

BioAire és una companyia situada a Lleida creada el 2010 que forma part del grup Australair Ecoclimatització. Som distribuïdors en exclusiva per a Catalunya, Aragó i Illes Balears dels climatitzadors evporatius Breezair.

A BioAire estem 100% especialitzats a crear microclimes eficients, és a dir, a crear tot tipus d’ambients, ja siguin domèstics, industrials o de treball, amb l’objectiu que siguin 100% confortables i que tinguin el mínim impacte possible sobre el medi ambient.

Durant els càlids mesos d’estiu, a BioAire vam crear microclimes frescos i saludables gràcies a la tecnologia de climatització evaporativa proporcionada pel nostre soci tecnològic Breezair, del qual som els únics distribuïdors autoritzats a tot Catalunya. També durant els freds mesos d’hivern vam crear espais càlids, saludables i sostenibles mitjançant els radiadors de tub radiant a gas de Space-Ray, del qual som els únics distribuïdors autoritzats a tot Espanya.

A BioAire posem a la disposició dels nostres clients tota la nostra experiència i coneixements en climatització i calefacció sostenible per crear espais on es pugui viure, treballar o produir amb el màxim confort possible i perquè aquestes accions tinguin el mínim impacte sobre el medi ambient.

El nostre compromís amb la qualitat i la nostra vocació de servei ens han permès situar-nos com l’única empresa capaç d’acompanyar els clients durant tot el cicle de vida del projecte, ja que som presents durant l’assessorament, elaborem un projecte totalment a mida, efectuem la importació i la distribució dels equips Breezair y Space-Ray, realitzem la instal·lació i l’engegada del projecte, ens fem càrrec del manteniment i reparació dels equips, i fins i tot proveïm recanvis a terceres empreses o particulars.

breezair manteniment